Badkamerkoor

badkamerkoormaria300
Elke derde zaterdag van de maand organiseert het Randstedelijk Zanginstituut het Badkamerkoor. Geen lidmaatschap, geen verplichting. Iedereen die zin heeft in twee uur ongedwongen zingen is van harte welkom! Je kunt zonder aanmelden binnenlopen.

Onder leiding van zangpedagoge en dirigente Maria Rosenmöller ga je in twee uur tijd een afwisselend repertoire instuderen en uitvoeren. Van klassiek tot pop, van jazz tot zeemansliederen, van canon tot madrigaal, van de Beatles tot Bach.

Dus ben je beginner of solist, ben je jong of oud, man of vrouw, kom lekker zingen! En daarna, heerlijk ontspannen het weekend in!

 

 

Vanaf februari 2019 gaan we twee keer per maand het Badkamerkoor organiseren.

Naast de inmiddels vermaarde derde zaterdag van de maand onder leiding van Maria Rosenmöller starten we op de eerste óf tweede zaterdag (zie voor de exacte data de agenda) een tweede Badkamerkoor onder leiding van Robert Vuijk. Robert is een ervaren pianist/dirigent met een brede repertoirekennis van gospel, licht klassiek, swing en ballads tot allerlei popliedjes.

Tijdens het Badkamerkoor van Robert zal het accent vooral liggen op de zingbare Top-2000 nummers met extra aandacht voor Nederlandstalige muziek en Franse chansons.
Net als bij Maria staat plezier in het zingen voorop!

Waar

  • Oud-Katholieke Kerk, Hoge Gouwe 107, Gouda.

Wanneer

  • Elke eerste óf tweede (Robert) en derde (Maria) zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00.

Kosten

  • Deelnemers betalen ter plekke € 10,- per keer.

Aanmelden niet nodig!

  • Als je mee wilt zingen, kun je gewoon binnenlopen. De samenstelling van de groep is elke keer anders. We geven geen concerten.

Data

  • Het eerstvolgende Badkamerkoor in het nieuwe jaar is op zaterdag 19 januari (o.l.v. Maria)
  • 2 februari (Robert) en 16 februari (Maria)
  • 9 maart (Robert) en 16 maart (Maria)