Badkamerkoor

badkamerkoor
Al jarenlang organiseert het Randstedelijk Zanginstituut het Badkamerkoor voor iedereen die ontspannen het weekend in wil gaan. Geen lidmaatschap, geen verplichting. Iedereen die zin heeft in 2 uur lekker zingen is van harte welkom! Je kunt zonder aanmelden binnenlopen.

We organiseren het Badkamerkoor 2x per maand:

  1. op de 1e óf 2e zaterdag onder leiding van Robert Vuijk
  2. elke 3zaterdag onder leiding van Maria Rosenmöller

 

 

Elke 1e óf 2e zaterdag van de maand (zie voor de exacte data de agenda) staat het Badkamerkoor onder leiding van Robert Vuijk. Robert is een ervaren pianist-dirigent met een brede repertoirekennis van gospel, licht klassiek, swing en ballads tot allerlei popliedjes. Tijdens zijn Badkamerkoor ligt het accent vooral op de zingbare Top-2000 nummers met extra aandacht voor Nederlandstalige muziek en Franse chansons.

Plezier in het zingen staat voorop!

 

Elke 3e zaterdag van de maand staat het Badkamerkoor onder leiding van zangpedagoge en dirigente Maria Rosenmöller. Met haar ga je in 2 uur tijd een afwisselend repertoire instuderen en uitvoeren. Van klassiek tot pop, van jazz tot zeemansliederen, van canon tot madrigaal, van de Beatles tot Bach.

Plezier in het zingen staat voorop!

Waar

  • Oud-Katholieke Kerk, Hoge Gouwe 107, Gouda

Wanneer

  • Elke eerste óf tweede (Robert) en derde (Maria) zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00.

Kosten

  • Deelnemers betalen ter plekke € 10,- per keer.

Aanmelden niet nodig!

  • Als je mee wilt zingen, kun je gewoon binnenlopen. De samenstelling van de groep is elke keer anders. We geven geen concerten.

Data  Door de maatregelen in verband met het coronavirus vervallen de geplande Badkamerkoren in ieder geval tot de zomervakantie, wanneer weer Badkamerkoor zal plaatsvinden zullen we in de nieuwsbrief melden.

 

Check de agenda, daar staan altijd de komende evenementen zoals de Badkamerkoren.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons Badkamerkoor.