Je opgeven kan onder aan de pagina.

Miniscratch: Misa Tango (Misa a Buenos Aires)

Er komt weer een miniscratch aan! Op 8 februari 2020. Dan staat de Misa a Buenos Aires, ook wel bekend als Misa Tango, van de Argentijnse componist Martín Palmeri op het programma.

We hebben allerlei leuke plannen om er net iets meer van te maken dan ‘slechts’ prachtige muziek zingen. Dat is uiteraard ook al geweldig, maar we willen het wat omkleden.

Zo plannen we een workshop tangodansen, zodat je voelt hoe de muziek waarop de Misa Tango gebaseerd is, bedoeld is. Hugo Buiten verzorgt deze workshop; lees ons interview met hem. Wil of kan je niet meedansen? Dan is er een alternatief: een lezing over tangodans. Op het formulier kan je eenvoudig aangeven welke van de twee opties je wil.

Het zanggedeelte van de dag wordt begeleid door o.a. bandoneoniste Jacqueline Edeling. Lees hier ons interview met haar.

We sluiten de dag af met Argentijnse hapjes en drankjes.

De belangrijkste dingen die je moet weten over deze miniscratch:

 • zaterdag 8 februari 2020
 • 10.00-17.00 uur
 • Oud-Katholieke kerk en Cultuurhuis Garenspinnerij, beide in Gouda
 • o.l.v.  José Doodkorte
 • € 55,- p.p. excl. kosten bladmuziek à € 15,- (alle info daarover krijg je meteen na aanmelding)

Meedoen?

Meld je dan hieronder per persoon aan. Er is vooral nog plaats voor tenoren en bassen; voor sopranen en alten is er nog beperkt plaats.

Aanmelden miniscratch Misa Tango (Misa a Buenos Aires) 2020

Meld je hier aan voor de miniscratch Misa Tango op 8 februari 2020. Met workshop of lezing over tangodansen én Argentijnse hapjes en drankjes na afloop.
 • Bijvoorbeeld koorervaring, zangles, etc.
 • Prijs: 55,00 €
  De workshop vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 van 10.00 tot 17.00 uur op 2 locaties in Gouda:
  1. Oud-Katholieke kerk, Hoge Gouwe 107c
  2. Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34a
 • 0,00 €
  Dit bedrag maak ik uiterlijk 1 januari 2020 over op rekeningnummer NL20 INGB 0004 9753 72 t.n.v Randstedelijk Zanginstituut te Gouda, o.v.v. 'Misa Tango'. Mijn aanmelding is definitief als de betaling binnen is.
 • Het Randstedelijk Zanginstituut verstuurt ongeveer maandelijks een digitale nieuwsbrief. Daarin houden we je op de hoogte van onze activiteiten.